Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προστασία Δεδομένων
Θα μας βρείτε εδώ ανανεωμένους: toaeroplanaki.gr
 
Εκτύπωση

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ


Η παρούσα δήλωση εχεμύθειας και προστασίας δεδομένων αφορά το site του καταστήματος Μοντελισμού Κερπινή (www.rc-chania.gr)

Όταν στέλνετε ένα αίτημα online, η πληροφορία που μας παρέχετε χρησιμοποιείται για να σας απαντήσουμε ηλεκτρονικά στην ερώτησή σας.

 

Θεωρούμε τις αιτήσεις που συμπληρώνετε και την ηλεκτρονική αλληλογραφία που στέλνετε απόρρητη. Δεν μεταβιβάζουμε το περιεχόμενο αυτών παρά μόνο στον άμεσα ενδιαφερόμενο αποδέκτη και στον νόμο, εφόσον αυτό μας ζητηθεί ή στην περίπτωση που το περιεχόμενο του μηνύματος θεωρούμε ότι μας θίγει.

 

Τέτοια ενέργεια είναι απαραίτητη προκειμένου να:

1. Προστατέψουμε τα δικαιώματά μας και την περιουσία μας
2. Προστατευθούμε ενάντια στην κακή ή στην μη εξουσιοδοτημένη χρήση του site “Μοντελισμού Κερπινή”
3. Προστατεύσουμε την προσωπική μας ασφάλεια ή την περιουσία των χρηστών και του κοινού μας.

 

Παρ' όλα αυτά, εάν μας δώσετε ψευδή ηλεκτρονική διεύθυνση ή προσπαθήσετε να πάρετε τη θέση κάποιου άλλου όταν στέλνετε πληροφορίες online, όλες οι πληροφορίες, καθώς επίσης και το IP address, θα αποτελούν μέρος οποιασδήποτε έρευνας.

Το κατάστημα Μοντελισμού Κερπινή έχει συνδέσεις και με άλλα sites. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για την πολιτική ασφαλείας τους ή για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται τους ηλεκτρονικούς τους επισκέπτες.

 
 

Διεύθυνση:

Μοντελισμός Κερπινή

Κριάρη 40
Χανιά, 73100
Ελλάδα

Phone:+30 28210 94690
FAX:+30 28210 94601
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Καλάθι Αγορών


Το Καλάθι σας είναι άδειο.

 

paypallogo

 

Χρήστες

Έχουμε 8 επισκέπτες και 1 μέλος συνδεδεμένους
  • CharlesTom